Καλωσορίζοντας την άνοιξη, μαζί με τις μούσες της Βοιωτίας.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μέσα Απριλίου και είναι η στιγμή για την καθιερωμένη ανοιξιάτικη εξόρμηση μας.  Η αρχή θα γίνει με τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. O Ηνίοχος, το αρχαίο στάδιο και η θόλος μας περιμένουν. Επίσης θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών. Η ξεναγός μας φέτος δεν θα είναι μια απλή τοπική ξεναγός αλλά η Ειρήνη Δασκαλάκη. Η Ειρήνη Δασκαλάκη, ειδικεύετε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και θα είναι μαζί μας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής. Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε στην ολότητά της μία απ’ τις πιο σπουδαίες αρχαιολογικές περιοχές του κόσμου. Στην συνέχεια θα αφεθούμε στον μαγικό κόσμο των Μουσών. Ο Στέλιος Ζαχαρίας μας έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα. Κατά την επιστροφή μας από τους Δελφούς θα σταματήσουμε στο αποσταγματοποιείο όπου θα το δούμε εν λειτουργία (!!!) όπου φυσικά και θα δοκιμάσουμε το παραγόμενο τσίπουρο. Στην συνέχεια θα ανέβουμε στην κοιλάδα των Μουσών, στο χωριό του Στέλιου την Άσκρη. Εκεί θα δούμε τον αμπελώνα του κτήματος. Μετά και αφού ξεναγηθούμε στο φιλόξενο οινοποιείο θα δοκιμάσουμε 9 διαφορετικά κρασιά κάποια απ’ τα οποία δεν κυκλοφορούν στην αγορά. Τέλος θα γευματίσουμε στην ταβέρνα του χωριού, συνοδεία τραγουδιών που θα μας τραγουδήσει η Ειρήνη Δασκαλάκη με την κιθάρα της μια που εκτός από ξεναγός είναι και εξαιρετική καλλιτέχνης.

Τιμή συμμετοχής: 45.00 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με πούλμαν στις διαδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ξενάγηση και ψυχαγωγία απ’ την Ειρήνη Δασκαλάκη.
  • Γευσιγνωσία 9 κρασιών και τριών τσίπουρων στο κτήμα Μουσών και το αποσταγματοποιείο.
  • Γεύμα στην Άσκρη.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών λόγω του ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τιμολόγηση.

Εισιτήρια Μουσείου: Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €9, Μειωμένο: €5

Πρόσωπα που δικαιούνται μειωμένη είσοδο: Έλληνες πολίτες και οι πολίτες των λοιπών Κρατών – Μελών της Ε.Ε. άνω των 65 ετών, με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Φοιτητές Ανωτέρων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ισοτίμων Σχολών των εκτός της Ε.Ε. χωρών, με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας. Πρόσωπα που δικαιούνται ελεύθερη είσοδο: Νέοι ηλικίας έως 18 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου για την επιβεβαίωση της ηλικίας.

  1. Η αναχώρηση θα γίνει απ’ την κάβα Αμπελοσοφίες (Κειριαδών 81-83 Κ.Πετράλωνα) στις 08:30 π.μ
  2. Η επιστροφή αναμένεται κατά τις 20:00 μ.μ
  3. Δηλώσεις συμμετοχής στο: 2103421041 και 6936838922
  4. Υπεύθυνος Κρατήσεων: Πυρουνάκης Νίκος
  5. Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
  6. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013